La Clara de la Moritz

Captura de pantalla 2015-09-20 a la(s) 16.51.19La Clara de la Moritz té la seva història…

Una “clara” és tradicionalment un combinat de cervesa i gasosa de llimona a parts iguals en volumen.L’afegit de la gasosa aclareix el color de la cervesa, d’aquí el seu nom. En la majoria d’establiments la clara es fa amb la cervesa que tens al tirador i refresc de llimona.

La Moriz prepara un refresc de llimona especial per a la barreja amb la seva cervesa. Quan l’embotella l’anomena Konga però nosaltres el temin en barril com a Clara de Moritz… Ideal per a barrejar-lo amb la cerveza, és també la marca escollida com a refresc de llimona de la casa: superior en gust o frescor segons el nostre parer i el de molts del nostres clientes, a qualsevol de les altres marques conegudes…

La Moritz, a més, ens proporciona un vasos especials, on estan marcats fins a tres nivells de llimona respecte a la cervesa; quelcom molt pràctic alhora d’atendre els diferents gustos de la clientela.

Per a la Clara de Moritz

Per a la Clara de Moritz

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *