Nits d’estiu a la plaça

Captura de pantalla 2015-09-20 a la(s) 17.53.57
De vegades fas una pregunta que no te resposta. De vegades, simplement ningún respon. De vegades hi ha qüestions que no es poden respondre, per mil motius diferents. Però, de tant en tant, algú hi és a l’altra banda.

Plantejar un espai com aquest, Les Voltes, a la Plaça Nova de Les Planes d’Hostoles, no deixa de ser, una forma de preguntar.

Planteges una proposta, interrogues veïns i amics, i poc a poc es va veient si la resposta és sí o és no.

Sorpresos i alhora feliços, en veure aquestes nits la terrassa plena de gent, passant una bona estona. Els prassols de la Moritz, també de nit fan feina: protegint a la clientela, de les humitats nocturnes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *