Les Voltes i Internet

www.facebook.com/florsicafelesvoltes

www.facebook.com/florsicafelesvoltes

Unes quantes, de les necessitats de la ciutadania, segueixen sent locals.

Una cantonada de Les Planes d’Hostoles on conflueixen el baixant de la principal via de connexió entre el nucli antic, i el seu creixement modern, amb el carrer Barcelona i el distribuïdor de la Plaça Nova, juntament amb la Plaça 1 d’Octubre, a l’altre extrem.

Un cafè de poble és part del fet de fluir d’una comunitat que adopta i s’adapta en un espai obert a tothom i alhora, també propi i personal. Una mica com de casa, la teva o la nostra, vivim així, som així: és el nostre decorar, i fer.

Aquestes relacions s’expresen cara a cara, per descomptat però, també s’expresen per mitjans electrònics, digitals…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *